Dansuri secuiești din Remetea (Lunca de Jos, Harghita, România)
Spectacol de dansuri secuiești prezentat de o formație de tineri din Remetea (comună în zona Gheorgheni, Harghita) pe scena Festivalului Ceangăiesc al Mămăligii cu Brânză, desfășurat în ziua de 1 septembrie 2019 în satul Valea Rece, comuna Lunca de Jos, județul Harghita.
Gyergyóremete Néptánccsoport
30 de Locuri superbe din Romania Despre care nu ai auzit
Statia Dezorientarii va prezinta astazi un nou episod interesant cu 30 de locuri superbe din Romania despre care probabil nu ati auzit. Romania este o tara plina de locuri frumoase si interesante pe care ar trebui sa ajungi sa le vizitezi.
In episodul de azi o sa ai ocazia sa admiri locuri precum : Stufarisurile de la Sic, Piscina pa Coasta judetul Maramures, Sanctuarul ursilor de la Zarnesti din judetul Brasov, Biserica din Pustietate din judetul Satu Mare, Staţiunea exotică de la Berzasca din judetul Caras Severin, Cetatea medievala Saschiz, Soveja, Eutopia Gardens sau cum mai este cunoscut Rozariul de la Mandroluc din judetul Arad, Templul Coral din Bucuresti, Morile de apa de la Rudaria din judetul Caras Severin, Satul Piatra Fântânele din judetul Bistrita, Fundătura Ponorului, Gorunul de 900 de ani din satul Mercheasa, Geoagiu Bai, Dealul Melcilor, Cheile Feneşului sau Cheile Caprei, Cascada cu apa termala de la Toplita, Cheile Vârghişului, Pestera lui Adam din Comuna Targusor judetul Constanta, Tinovul de la Fantana Brazilor, Groapa Ruginoasa, Tunelul Dragostei, Statuia Inima lui Isus, Grădina de Vară de la Amara, Dealul Repedea din judetul Iasi, Rezervaţia Breite din judetul Mures, Parcul Natural Vânători Neamţ, Sucidava şi Fântâna Secretă, Grădina Romei din judetul Satu Mare si Castrul Roman Porolissum din judetul Zalau.
Speram sa va placa acest episod!
Vizionare placuta!
Nu uitati sa dati like si subscribe la canal!
contact :
statiadezorientarii@gmail.com
Vrei sa devi membru?
Moitvational | Feelings by Alex-Productions |
Music promoted by
Cuprins :
00:00 Introducere
00:30 Stufarisurile de la Sic
01:10 Piscina pa Coasta
02:06 Sanctuarul Ursilor din Zarnesti
02:48 Biserica din Pustietate
03:21 Statiunea Exotica de la Berzasca
03:58 Cetatea Medievala Saschiz
04:43 Statiunea Soveja
05:22 Eutopia Gardens
06:02 Templul Coral
06:36 Morile de Apa de la Rudaria
07:12 Satul Piatra Fantanele
07:56 Fundatura Ponorului
08:44 Gorunul de 900 de ani
09:13 Geoagiu Bai
09:38 Dealul Melcilor
10:20 Cheile Fenesului/Cheile Caprei
10:49 Cascada cu Apa Termala Toplita
11:19 Cheile Varghisului
11:54 Pestera lui Adam
12:32 Tinovul de la Fantana Brazilor
12:52 Groapa Ruginoasa
13:23 Tunelul Dragostei
14:02 Statuia Inima lui Isus
14:26 Gradina de vara Amara
14:49 Dealul Repedea
15:23 Rezervatia Breite
15:59 Parcul Natural Vanatori Neamt
16:43 Sucidava
17:11 Gradina Romei
17:41 Castrul Roman Porolissum
18:19 Multumim!
GoNEXT.ro | Comuna tulceană Lunca, destinație de vacanță pentru iubitorii de natură
Casa Maria - Lunca Vișagului / Apuseni
Ascunsă în inima Munților Vlădeasa, ruptă de lume și de orice freamăt, Casa Maria vă oferă liniștea și armonia de care să vă puteți bucura in mijlocul naturii. Casa Maria este situată în Lunca Visagului, în apropiere de Barajul Drăgan, la altitudinea de 1100 metri. Ultimul kilometru de drum se parcurge pe o cărare forestieră, prin padurea racoroasă de brazi.
Vă gazduim cu drag, în zece camere de mărimi diferite, cu paturi matrimoniale și băi proprii care vă așteaptă într-o atmosferă caldă și relaxantă. Ținem la lucrurile simple și încercăm să rămânem cât mai mult conectați cu natura, motiv pentru care am preferat sa nu dotăm camerele cu televizor.
Casa Maria este pitită printre colinele munților Vlădeasa, la peste 1100 metrii înăltime. Poreclită si ”casa dintre nori”, locul iți oferă priveliști demne de imortalizat in toate anotimpurile.
Deși este un loc izolat, ne dorim ca fiecare oaspete să iși gasească relaxarea în felul său. Pentru cei care vor să se odihnească, terasa, sezlongurile sau un picnic în natură sunt ideale. De asemenea în living oferim nenumărate cărți, jocuri indoor, dar și un televizor pentru o seară de film sub pături. Pentru cei mai aventuroși, puteți explora lacul Drăgan-Floroiu pe jos, cu bicicleta sau chiar cu barca.
Dorim să pastrăm farmecul casei noastre și să îi oferim o notă unică din când in când. Astfel ne plănuim să organizăm evenimente deosebite precum: cursuri de yoga, cluburi de carte sau activități sportive. Dacă sunteți interesați să primiți din când in când o prounere de a evada și a face ceva mai special, abonați-vă la newsletter-ul nostru mai jos.
Pensiunea Casa Maria - Facebook:
Pesniunea casa Maria - Site:
VIDEO by Lutzifer VideoGrapher:
Roadtrip in Harghita County Transylvania/ Romania
A short Sunday trip in Harghita County - Transylvania/ Romania with Friends, good weather and twisty roads. Enjoy
Recomandări „Exclusiv în România” pentru destinaţii de vacanţă în judeţul Harghita, la TVR1
În plină vară, destinaţii de vacanţă „family friendly” ne propun realizatorii „Exclusiv în România”. Duminică, 18 iulie, întâlnirea cu Cristian Tabără şi echipa sa este programată la ora 17:00, la #TVR1.
Mai multe detalii găsiţi pe tvr.ro
Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.
TVR este marca înregistrată și este protejată.
Izvorul (fântâna) cu slatină din POIANA SLATINEI (Lunca, Vânători-Neamț, Moldova, România)
Vă rog să activați subtitrarea în românește! - Please turn ON English subtitle!
Izvorul (fântâna) de slatină din Poiana Slatinei este cea mai veche exploatare de sare, datând de acum 8.000 de ani (Neoliticul timpuriu), de pe teritoriul României, al Europei și poate al întregii lumi.
În Poiana Slatinei, pășune situată pe Culmea Pleșului între satele Lunca și Oglinzi, la câțiva kilometri nord-vest de Târgu Neamț (județul Neamț, Moldova, Romania), se găsește un izvor de slatină captat într-un vechi buduroi de stejar marcat de trecerea timpului și de miile extrageri de saramură. Spre deosebire de alte izvoare sărate din regiune, saramura acestei izvor este deosebit de concentrată (160-170 g/l NaCl), depășind de 5 ori salinitatea medie a oceanului planetar (35 g/l). Calitatea deosebită a acestui izvor a fost un magnet care constant, de-a lungul mileniilor, a atras oamenii, și nu oricum! Cercetările arheologice efectuate în anii 1982-1984 de cercetătorii Muzeului de Istorie și Arheologie din Piatra Neamț (conduse de prof. G. Dumitroaia), reluate în anii 2002-2004 de O. Weller și alții au stabilit indubitabil începerea exploatării sării încă de acum 8.000 de ani (mileniul VI înainte de Hristos), în perioada Neoliticului timpuriu. Argumente sunt fragmentele de ceramică pictată aparținând Culturii Starčevo-Criș, cât și cele 10 analize de vârstă Carbon 14.
În vecinătatea captării de slatină, cercetările arheologice au conturat o movilă antropică de 60 m lungime, 25m lățime și 2,8 m grosime constituită din deșeuri de ardere stratificate (cenușă, cărbune și sol ars de culoare roșie). În vecinătatea fântânii se găsesc extraordinar de multe fragmente ceramice argumentând, la prima vedere, obținerea sării cristalizate prin fierberea și evaporarea saramurii în vase de lut. Cercetările mai recente, bazate pe observațiile asupra movilei cu deșeuri de ardere și cu corelări paleoetnografice indică însă folosirea altor metode de obținere a sării și nu prin evaporarea saramurii în vase ceramice. Procedeele respective ar consta în stropirea cu saramură a unor vetre argiloase aduse la incadescență, sau chiar stropirea directă a unor cărbuni încinși. În acest caz, recipientele ceramice au folosit pentru depozitarea loco a saramurii sau pentru transportul acesteia în zonă. Uriașa movilă cu deșeuri de ardere marchează exploatarea sării prin această „tehnologie” îndeosebi în perioada Neolitică, acum 6.050-5.500 ani înainte de Hristos (cu un maxim între 5.900 şi 5.650 î.Hr.). Volumul uriaș de deșeuri de ardere și tenacitatea cu care s-a lucrat în aceste condiții primitive, indică importanța și valoarea deosebită a sării. Probabil că sursele de sare erau limitate în acele vremuri.
Mileniile au trecut, dar sursa de sare nu a fost abandonată. Perioada medievală aduce reglementări privind exploatarea sursei, fiind cunoscute îndeosebi cele din perioada în care era administrată de către Mănăstirea Neamț. Probabil că exploatarea sării se facea exclusiv / predominant sub formă lichidă. Perioada modernă și actuală consemnează folosirea slatinei pentru anumite specialități de brânză, dar și general, pentru prepararea și conservarea hranei, pentru tăbăcirea pieilor de animale etc. În prezent, fântâna de saramură este vizitată sporadic de către localnici și rareori de către turiști. Fântâna cu sare este accesbilă pe drumuri de căruță dinspre satele Lunca și Oglinzi, precum și pe jos, pe cărări turistice marcate cu triunghi roșu și care pornesc din satul Lunca, dinspre Cetatea Neamț și dinspre Mănăstirea Sfânta Cruce (sat Poiana, valea Pârâului Culeșa).
În legătură cu Poiana Slatinei am realizat și alte două videoclipuri împreună cu domnul Lucian Georgescu:
- Troița Eroilor din Poiana Slatinei -
- Povestind despre Poiana Slatinei -
Muzeul etnografic VASILE GĂMAN (Lunca, Vânători-Neamț, Moldova, România)
Vă rog să activați subtitrarea în românește!
Vatră istorică (Cetatea Neamț și alte obiective), spirituală (cea mai mare grupare de mănăstiri în România), culturală (Ion Creangă și alții), zona Târgu Neamț (județul Neamț, Moldova, România) se remarcă printr-o bogată moștenire etnografică. Tradițiile, datinele se mențin și sunt purtate în continuare de oamenii obișnuiți în viața d zi cu zi, dar mai ales la sărbători. De o mare importanță sunt însă creatorii de artă populară care prin colecții, dar și prin lucrările lor, păstrează și dezvoltă aceste tradiții. Dintre creatorii de artă populară din zona Târgu Neamț amintim pe Nicolae Popa și soția dumnealui (din Târpești, trecuți în eternitate; sculptură în lemn și piatră, măști, scrieri și un uluitor muzeu: cu înregistrări din 2001), Elena si Vasile Ciocârlan (comuna Ștefan cel Mare, împletituri din cânepă şi măşti), Ștefan Grigoriu (Târgu Neamț, sculptor în lemn, fiul lui Nicolae Popa din Târpești), Constantin Lungu (Târgu Neamț, sculptor în lemn și metal), Ionela Lungu (Humulești, modelator în lut), Maria şi Iulian Mihalache (Bălţăteşti, ţesături), Costin Lungu (Humulești, cioplitor în lemn), Ion Albu (Timișești, măști populare și tradiții de Anul Nou; urșii și frupul folcloric din Timișești conduși de Ion Albu: /watch?v=i1jUJGIZ_PI și ), Neculai Dolhescu (Dolhești, bundițe cusute), Marinica Todici (Pipirig, țesături covoare), Maria Ungureanu (Târgu Neamț, costume populare), Maria Vasiliu (Târgu Neamț, croșetat), Vasile Neamțu (Nemțișor, mobilier de lemn), Cristina Capră (Pipirig, țesături, textile diverse) și, desigur, lista este incompletă.
Acestora, în satul Lunca (comuna Vânători-Neamț, învecinată cu Târgu Neamț), li se adaugă Vasile Găman, un mare creator și colecționar de artă populară. Acum la o vârstă înaintată, regăsim tinerețea domnului Vasile Găman ca meșter în lemn, pe lângă obiecte bisericești (strane, catapetesme, cruci, troițe, ce pot fi admirate în peste 40 de biserici din țară) fiind și realizator de mobilier casnic și gospodăresc (de la obiecte decorative, la mobilă, ferestre, uși, porți).
Începând cu anul 1988, Vasile Găman înființează în vechea casă bătrânească un muzeu etnografic care cuprinde peste 3.000 de exponate. Una din camere sintetizează căminul tradițional țărănesc al zonei. În muzeu sunt piese colecționate, dar și multe creații personale (scrieri, sculpturi, piese decorative), precum și obiecte care au fost folosite de familie (haine populare, încălțăminte, ustensile de bucătărie etc.).
Prezentându-și colecțiile, domnul Vasile Găman îmbină narațiunea cu poezia personală, și pe lângă diverse episoade din viață, face și incursiuni în istoria locală, dovedindu-se un bun cunoscător și un mare patriot.
Exploring Lunca Cernii de Jos, Romania: BMW R1200GSA Adventure Ride
Embark on an exhilarating adventure through the picturesque landscapes of Lunca Cernii de Jos, Romania, riding the powerful BMW R1200GSA. This video captures the thrill and scenic beauty encountered during this remarkable journey.
Traversing Lunca Cernii de Jos on the BMW R1200GSA offers an immersive experience through captivating trails and stunning natural vistas. Witness the versatility and performance of the BMW R1200GSA as it navigates through the diverse terrains of Lunca Cernii de Jos.
Join me in exploring the wonders of Lunca Cernii de Jos on the BMW R1200GSA, experiencing the beauty of Romania's landscapes and the excitement of the ride. Don't forget to like, subscribe, and share your thoughts in the comments below as we embark on this unforgettable adventure together!
Lunca de Jos-Valea Rece (HR)🌞🌲🐎🌻
Lunca de Jos este o comună în județul Harghita, pe valea Trotușului. Comuna Lunca de Jos se afla la 98 km fata de Odorheiu Secuiesc si la 39 km de resedinta de judea Miercurea Ciuc.
Se invecineaza cu comunele Lunca de Sus, Ghimes, Faget, Damiuc.
Comuna este delimitat de vaile paraurilor Boros, Recea, Intunecoasa, Capelei si Antaloc.
A devenit centru de comert, situat in apropierea granitei cu Modova, odata cu construirea caii ferate Miercurea-Ciuc - Valea Ghimesului, aici aflandu-se si cateva fabrici de cherestea.
Activitati specifice zonei: cresterea animalelor, prelucrarea primara a lemnului si exploatarea lemnului.
Regiunea este populata de oameni care pastreaza si cultiva cu adevarat si aztazi traditiile populare.
Ornamentarea portilor traditionale reflecta talentul si ingeniozitatea locuitorilor.
Dintre mestesugurile populare traditionale trebuie mentionate sculptura, filiatura de lana, ceramica, filiatura de paie, albinaritul, olaritul, scrisul pe oua dar nu putem uita nici fieraria si dulgheritul.
Csillag Panzio - Hotel in Lunca de Jos, Romania
FR: Situé dans un quartier pittoresque à Lunca de Jos, à 2 km d'une piste de ski, le Csillag Panzio propose un hébergement doté d'une télévision par câble et d'une connexion Wi-Fi gratuite, ainsi qu'un restaurant sur place.
ES: El Csillag Panzio, situado en una zona pintoresca de Lunca de Jos a 2 km de una pista de esquí, ofrece un restaurante y alojamientos con TV por cable y conexión Wi-Fi gratuita.
DE: Das Csillag Panzio begrüßt Sie in einer malerischen Gegend in Lunca de Jos, 2 km von einer Skipiste entfernt und bietet Ihnen Unterkünfte mit Kabel-TV und kostenfreiem WLAN sowie ein Restaurant an der Unterkunft.
ZH: Csillag Panzio旅馆坐落在Lunca de Jos,位于一处风景如画的区域,距离滑雪场2公里,提供带有线电视和免费的WiFi的客房以及内部餐厅。 所有客房均配有平板有线电视、迷你吧以及带淋浴的私人浴室。部分客房还设有阳台。 Csillag Panzio旅馆提供额外收费的spa、健身中心和烧烤设施。旅馆距离马术中心5公里。 Csillag Panzio旅馆提供免费私人停车场,毗邻巴士站,距离Lunca de Mijloc Train Station火车站仅有10米。
RU: Отель Csillag Panzio расположен в живописной местности поселка Лунка-де-Жос, в 2 км от горнолыжного склона. К услугам гостей номера с кабельным телевидением и бесплатным WiFi, а также ресторан на территории.
AR: يقع Csillag Panzio في منطقة خلابة في Lunca de Jos على بعد كيلومترين من منحدر التزلج ويوفر مكان إقامة مع تلفزيون بقنوات الكابل وخدمة الواي فاي المجانية ومطعم في الموقع.
Lunca de Jos-Valea Boroș și Valea Întunecoasă(HR)🌞🦅🌲
Lunca de Jos este o comună în județul Harghita, pe valea Trotușului. Comuna Lunca de Jos se afla la 98 km fata de Odorheiu Secuiesc si la 39 km de resedinta de judea Miercurea Ciuc.
Se invecineaza cu comunele Lunca de Sus, Ghimes, Faget, Damiuc.
Comuna este delimitat de vaile paraurilor Boros, Recea, Intunecoasa, Capelei si Antaloc.
A devenit centru de comert, situat in apropierea granitei cu Modova, odata cu construirea caii ferate Miercurea-Ciuc - Valea Ghimesului, aici aflandu-se si cateva fabrici de cherestea.
Activitati specifice zonei: cresterea animalelor, prelucrarea primara a lemnului si exploatarea lemnului.
Regiunea este populata de oameni care pastreaza si cultiva cu adevarat si aztazi traditiile populare.
Ornamentarea portilor traditionale reflecta talentul si ingeniozitatea locuitorilor.
Dintre mestesugurile populare traditionale trebuie mentionate sculptura, filiatura de lana, ceramica, filiatura de paie, albinaritul, olaritul, scrisul pe oua dar nu putem uita nici fieraria si dulgheritul.
PEISAJE DE BASM LUNCA DE SUS HARGHITA
ABONEAZA-TE LA CANAL DISTRIBUIE SI DA LIKE LA FILMULETELE CARE-TI PLAC , VIZIONARE PLACUTA !
vizitati canalul meu
inainte sa plecati pe munte verificati vremea inainte cu o zi pentru zona in care vreti sa mergeti ,daca vremea pe urmatoarea zi este buna in principiu sa nu ploua trebuie sa aveti minim ghete sau adidasi buni pentru urcari pe munte ,ruksac,bautura energizanta batoane energizante cafea mancare sanviciuri consistente
faceti rucsacul de seara cand dimineata plecati pe munte
SUBSCRIBE TO THE CHANNEL DISTRIBUTE AND LIKE TO THE MOVIES THAT YOU LIKE, VISIT THE PLATE!
this channel is for all those who love the nature of the mountains, the green forests, the walks in the open air, the beaches, the trips and moments of relaxation
Lunca de Jos Păltiniş Ciuc Lunca de Sus 12A Județul Harghita Siebenbürgen Rumänien 20.4.2016
Der Weg ist das Ziel... komm fahr mit in meinem Goggomobil =G=
Sightseeing in Krisenregionen, Armenviertel, Bürgerkriegsgebieten.
Along radioactive Death-Zones, MOAs, No-Go and Civil-War Areas.
Cu Bicicleta prin Chisoda si Giroc - Judetul Timis - Spre Lunca Timisului
Abonati-va si lasati un comment va rog.
LUNCA LA TISA Maramures, Viziteaza Lunca la Tisa, Cazare, Pensiuni CazareMM
Oferte de Cazare Maramures pe
Descopera Maramuresul! Obiective turistice, Oferte de Sarbatori de Pasti, Craciun, Revelion Petrecute in Maramures, Obiceiuri si Traditii Populare, Sejur de Vacanta cu Mancare Traditionala Maramureseana, Trasee Montane, Porti de Lemn, Bidserici de Lemn, Turist in Maramures.
Hoteluri, Cabane, Moteluri, Popasuri Turistice, Hosteluri, Casute Camping, Cort, Drumetii Maramures.
Mancare specifica, palinca sau horinca, la Barsana, Sapanta, sau Mocanita, gaseste aici Pensiuni din Maramures.
Gaseste Pensiuni si Cazare in Maramures in: Ardusat, Arduzel, Arieșu de Câmp, Arieșu de Pădure, Ariniș, Aspra, Asuaju de Jos, Asuaju de Sus, Baba, Baia Mare, Baia Sprie, Băița de sub Codru, Băiuț, Băsești, Bârgău, Bârsana, Berbești, Berchez, Berchezoaia, Berința, Bicaz, Bistra, Bocicoel, Bocicoiu Mare, Bogdan Vodă, Boiereni, Boiu Mare, Bontăieni, Borcut, Borșa, Botiza, Bozânta Mare, Bozânta Mică, Breb, Brebeni, Budești, Buteasa, Buzești, Cavnic, Călinești, Cărbunari, Cărpiniș, Cătălina, Câmpulung la Tisa, Cernești, Cetățele, Chechiș, Chelința, Cicârlău, Ciocotiș, Ciuta, Coaș, Codru Butesii, Coltău, Colțirea, Copalnic, Copalnic-Deal, Copalnic-Mănăștur, Cornești, Corni, Coroieni, Coruia, Costeni, Coștiui, Crasna Vișeului, Crăciunești, Cufoaia, Culcea, Cupșeni, Curtuiușu Mare, Curtuiușu Mic, Dămăcușeni, Dănești, Dăneștii Chioarului, Dealu Corbului, Dealu Mare, Desești, Dobricu Lăpușului, Dragomirești, Drăghia, Dumbrava, Dumbrăvița, Durușa, Fărcașa, Făurești, Fânațe, Fântânele, Ferești, Fericea, Fersig, Finteușu Mare, Finteușu Mic, Frâncenii Boiului, Gârdani, Giulești, Glod, Groape, Groși, Groșii Țibleșului, Handalu Ilbei, Hărnicești, Hideaga, Hoteni, Iadăra, Ieud, Ilba, Inău, Izvoarele, Întrerâuri, Jugăstreni, Larga, Lăpuș, Lăpușel, Lăschia, Leordina, Libotin, Lucăcești, Lunca la Tisa, Mara, Măgureni, Mănăstirea, Mânău, Merișor, Mesteacăn, Mireșu Mare, Mocira, Mogoșești, Moisei, Nănești, Negreia, Oarța de Jos, Oarța de Sus, Ocna Șugatag, Ocoliș, Odești, Oncești, Orțița, Peteritea, Petrova, Piatra, Plopiș, Poiana Botizii, Poienile de sub Munte, Poienile Izei, Posta, Preluca Nouă, Preluca Veche, Pribilești, Prislop, Răzoare, Recea, Remecioara, Remetea Chioarului, Remeți, Remeți pe Someș, Repedea, Rodina, Rogoz, Rohia, Românești, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Rus, Ruscova, Rușor, Sarasău, Sat-Șugatag, Satu Nou de Jos, Satu Nou de Sus, Satulung, Săbișa, Săcălășeni, Săcel, Săliște, Săliștea de Sus, Sălnița, Sălsig, Săpânța, Săsar, Sâlța, Sârbi, Seini, Sighetu Marmației, Slătioara, Someș-Uileac, Stejera, Stoiceni, Strâmbu-Băiuț, Strâmtura, Stremț, Suciu de Jos, Suciu de Sus, Șieu, Șindrești, Șișești, Șomcuta Mare, Șurdești, Tămaia, Tămășești, Tăuții-Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Teceu Mic, Tisa, Trestia, Tulghieș, Țicău, Ulmeni, Ulmoasa, Unguraș, Ungureni, Urmeniș, Vad, Vadu Izei, Valea Chioarului, Valea Stejarului, Valea Vișeului, Văleni, Vălenii Lăpușului, Vărai, Vicea, Viile Apei, Vima Mare, Vima Mică, Vișeu de Jos, Vișeu de Sus.
CazareMM.ro - Promovare Pensiuni si Unitati de Cazare din Maramures!
#Maramures #CazareMaramures #PensiuniMaramures
Motorcycling Romania Transylvania Carpathian Mountains DN12A Lunca de Jos - Pauleni-Ciuc
BestBikingRoads.com DN12A : Lunca de Jos - Pauleni-Ciuc (Romania) by BMW GS
Lunca de Sus, Jud. Harghita 25-Mar-2018
Ski Gyimes, Lunca De Sus, Jud. Harghita.
Ski Gyimes, Lunca De Sus, Jud. Harghita, filmed with the GoPro hero 4 black edition and DJI Spark, full HD.
Music:
Galantis-Holy-Water-Official-Music-Video-YouTube
Galantis-David-Guetta-Little-Mix-Heartbreak-Anthem-Official-Music-Video-YouTube
This movie is for personal use only. (I do not own or hold any rights to the music used.)