This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

10 Best place to visit in Hârşova Romania

x

Băile DUNGÓ (Crăciunel, Harghita, România)

Vă rog să activați subtitrarea în românește!
Băile Dungó (Dungó Feredő) sunt situate în zona deluroasă de pe rama estică a Bazinului Transilvaniei, în versantul stâng (estic) al văii Homorodu Mic, la sud-est de satul Crăciunel (Homoródkarácsonyfalva), comuna Ocland, județul Harghita (aproape de județul Brașov). Bucurându-se de un cadru natural de excepție, de ape minerale tămăduitoare indicate atât în cura externă pentru tratarea afecțiunilor locomotorii, vasculare, ginecologice și a reumatismului, dar și în cura internă pentru boli digestive (de stomac, ficat, bilă), ambianța rustică plină de povești și legende, aceste băi sunt un obiectiv turistic inedit, dar pot fi și o alternativă la cura balneară clasică. Subtitrarea videoclipului vă oferă multe alte informații privind construcția și istoricul acestor băi. Față de starea de degradare existentă în 2014 când le-am filmat pentru prima dată ( ) Băile Dungó au renăscut în 2019 prin munca voluntară a mai multor instituții și asociații coordonate de Dl. Orbán Csaba, șeful Composesoratului Crăciunel. Pe scurt (și incomplet), în stilul băilor populare, tradiționale secuiești, găsim la Băile Dungó patru bazine de lemn cu apă minerală (unul cu apă încălzită cu o sobă specială, altul cu apă rece, altul pentru băi de picioare și unul pentru băi cu nămol terapeutic), un sistem de jgheaburi pentru transportul apei pentru spălarea nămolului uscat, un izvor pentru băut apă minerală medicinală (sau luat acasă), un foișor (filigorie), duș, vestiar, vatră amenajată pentru foc de tabără, o ceainărie însoțită de ierburi luate din Grădina Preutesei, un Pod al Speranțelor și doi grifoni care păzesc intrarea cu mare atenție.
Procedurile de tratament sunt următoarele:
- Procedura generală: duș pentru curățirea corporală, baia de nămol (conform descrierii de mai jos), urmează înbăiere cca. 30 de minute în bazinul cu apa încălzită, după care imediat în bazinul cu apă rece pentru ca prin porii dilatați să pătrundă mai bine și mai eficace sărurile, cca. 30 de minute. Asta se poate repeta de mai multe ori. Între timp la Ceainărie se poate prepara un ceai din ierburile culese direct din Grădina Preotesei (Papné füvészkertje), sau se poate consuma ceva preparat la focul de tabără. Această procedură trebuie repetată 10-12 zile, iar câștigul este garantat: vindecare spectaculoasă și/sau timp minunat petrecut într-un loc binecuvântat.
- Baia de nămol. Nămolul bogat în săruri minerale este indicat pentru tratamentul afecțiunilor locomotorii, vasculare și a reumatismului. Vindecă, regenerează și curăță pielea. Ungeți cu nămol zonele afectate, stați la soare 15-20 de minute până se usucă și spălați-vă la jgheabul de lemn. Repetați procedura de mai multe ori pentru o mai bună eficacitate. Vindecarea se face cu ajutorul lui Dumnezeu!
- La bazinul pentru băi de picioare se desfășoară în trei etape: prima dată trebuie să te tăvălești cumva astfel încât să ajungi în șezând pe fund și cu picioarele în apă. Este chiar distractiv. Urmează scăldatul picioarelor și bârfă sănătoasă cu vecinii de bălăceală. A treia etapă este ridicarea din șezut în capul oaselor. Timpul petrecut aici este la latitudinea fiecăruia și este în funcție de nivelul și nevoia de socializare manifestată între pacienți.
Băile Dungó funcționează (cu apă încălzită) în perioada mai-octombrie, iar tariful de folosire este sub formă de donație benevolă (15 lei/persoană, cu excepția copiilor). În sat sunt posibilități de cazare.
Pentru informații suplimentare puteți să vă adresați Dlui. Orbán Csaba, sufletul acestor băi, la telefon 0745.356.646 sau e-mail: orbancsaba1954@gmail.com
Alte obiective turistice importante în zona Crăciunel: Biserica unitariană din Crăciunel (monument istoric cu fresca Legenda Sfântului rege Ladislau) - ; livada cu castani comestibili din Crăciunel; Cheile Vârghișului cu Peștera Mare - ; tradițiile Ținutului Sării cu fântânile sărate de la Lueta - , Mărtiniș - și Merești - ; Rezervația „Popasul Păsărilor” de la Sânpaul - ; Băile Chirui - cu forajul artezian mineral - și cu Rezervația Dumbrava Harghitei -
x

DNCB Centura Bucuresti: Tunari - Otopeni

#Tunari #Otopeni #Bucuresti
x

Visit Dobrogea - Cetatea Ulmetum

Ulmetum este numele aşezării romane antice din marginea satului Pantelimonul de Sus, după cum rezultă dintr-o inscripţie în care erau amintiţi locuitorii “ civi romani et Bessi consistenses în vico Ulmetum” (cetăţenii romani şi bessi consistenţi din satul Ulmetum). Dintr-o altă inscripţie, de mari dimensiuni aflăm că Ulmetum era un sat ( vicus) facea parte din teritoriul Capidavei.

Potrivit izvoarelor istorice, cetatea a fost construită în jurul secolului III d.H., în perioada romană târzie şi a dăinuit până în veacul al şaselea, în timpul epocii romano-bizantine. Este o cetate mică spre mijlocie, care a devenit treptat aşezare fortificată şi care în secolul V a fost atacată şi aproape distrusă de trei valuri hunice.
x

Driving Romania: DJ222 & DN2A Medgidia - Giurgeni - 4k scenic drive through Dobrogea + Danube bridge

Dobrogea is a specific region of Romania, with a nice hilly landscape and interesting ethnography. We will cross the central part of it during the drive from Medgidia to Giurgeni, over Mihail Kogălniceanu and Hârșova. The trip through the hilly countryside, with some traditional villages on the way, is very enjoyable. There are also many wind power plants visible from the road, as Dobrogea is a very windy region. Enjoy!

Please Subscribe ➤
in order to not miss 4K road tourism videos of the nice areas I am driving through.

Route:
0:00 Intro
0:15 Medgidia
4:00 Medgidia - Cuza Vodă
5:30 Cuza Vodă
7:10 Cuza Vodă - Mihail Kogălniceanu
18:18 Mihail Kogălniceanu
20:00 Mihail Kogălniceanu - Nicolae Bălcescu
22:53 Nicolae Bălcescu
24:00 Nicolae Bălcescu - Dorobanțu
26:11 Dorobanțu
27:25 Dorobanțu - Gălbiori
33:00 Gălbiori
33:43 Gălbiori - Crucea
36:03 Crucea
38:09 Crucea - Stupina
40:51 Stupina
41:54 Stupina - Hârșova
55:00 Hârșova
57:19 Hârșova - Giurgeni
x

Canaraua Țigănească (la Belciug) #1 - 360° VR Video Tour - 4K - Harsova, Romania

Canaraua Țigănească (la Belciug) - 360° VR Video Tour - 4K - Harsova, Romania.

Gear I used:
360 camera used for creating this video:

NOTE:
This video might contain affiliate link products.

#360 #360video #VR

O priveliste deosebita peste Dunare Harsova Romania

You can now buy me a coffee :) Nu uita de like si subscribe!

The Best Romantic Destinations
Lowest Prices on Notebooks

Carti la preturi cu reducere

Camere video sport (cu reducere)

Cel mai ieftin RCA (transport gratuit)

Laptopuri cu Reduceri

Places


Follow us on Twitter:
@AdmiratorK

Follow us on Facebook:
facebook.com/admiratorkblogspot

Moto Trip in Romania: Harsova (Jud. Constanta) to Turcoaia (Jud. Tulcea)

Romania
Time laps de la Harsova (Jud. Constanta) la Turcoaia (Jud. Tulcea)

Harsova (Constanța County) to Turcoaia (Tulcea County) on moto time laps
1H and 10 min
82 Km

Hârșova, Vadului Street downtown - December 2012 (Dobruja, Romania)

[RO] Hârșova, Strada Vadului, centrul orașului - Decembrie 2012 (Dobrogea, România)
[TR] Hırșova, Vadului sokak, şehir - Aralık 2012 (Dobruca, Romanya)
[IT] Hârşova, Vadului strada, centro - Dicembre 2012 (Dobrugia, Romania)
[FR] Hârşova, Vadului rue, centre-ville - Décembre 2012 (Dobroudja, Roumanie)
[PT] Hârşova, Vadului rua, centro - Dezembro de 2012 (Dobruja, Roménia)

The way to the city center on the Vadului street in Hârșova, Romania. This video was taken on the date of 22nd of December 2012.

All rights reserved for Lazăr Mircea Teodor, the author of this video.

copyright Theodore Mircea.

Povestea Geamiei din Hârșova și o lecție de toleranță, cu Ridvan Memet

Canarale Harsova, Constanta

Harsova cliffs, on the Danube.
x

Harsova Oras Turistic

Astazi va voi prezenta orasul Harsova, care este un oras Turistic, de pe malul drept al Dunarii, El se afla la 85 Km de Constanta, si la 198 Km de Bucuresti. Harsova este un Oras foarte vechi mai multe despre asta puteti citii aici ..

my trip to Ciobanu - Harsova

me in a taxi to Ciobanu village near Harsova, a few km away from Danube River. listening to the driver and radio station kiss fm.

Hârșova, the town of contrasts - Romania

COMENIUS Presentation
Multiethnic festival
April 28th to May 2nd 2014
Hârșova, Romania

I love Harsova Production

Aventura din Jurilovca către cetatea Enisala cu oprire la Capul Doloșman. Explorăm Dobrogea!

Ce se voia a fi o expediție de 5 ore în Munții Măcinului s-a transformat rapid într-o aventură de o zi petrecută tot pe tărâm dobrogean.
Am luat la pas străzile din Jurilovca în căutarea caselor autentice lipovenești și ne-am răsfățat cu vișine și ciorbiță delicioasă.
Căldura ne-a toropit iar o vizită la Capul Doloșman pe drumuri mai puțin umblate a părut o idee genială. În căutarea plajei de nudiști ne-am întâlnit cu ȘARPELEEE :)).
Și cum apusul se vede cel mai bine de la înălțime, vizita la cetate Enisala a venit natural.
Un vlog cu sare și piper, țestoase și alte lighioane + 2 nebuni îndrăgostiți de aventură.
Un Subscribe ajută, așa că apasă butonul că nu doare :)

Vrei sa sprijini acest proiect?
Cel mai important, aboneaza-te aici:
Suntem gașcă mare pe Facebook:
Ne găsești și pe instagram:
Poveștile le scriem pe blog:
Avem și Tik Tok -

Cea mai buna muzica pentru creatori(30 zile gratuite):

Cu ce FILMAM:
DJI Osmo Pocket
Samsung S21
Canon M50

Pasti 2013, ziua 4: Harsova, pe biciclete

excursie cu bicicleta, pasti 2013, de la bucuresti la constanta si inapoi. ziua a 4-a, la harsova, vizita cetatea carsium si geamia. bike-up, cicloturism in romania, dobrogea. Vizionati si alte materiale create de Asociatia Back to Bike pe site-ul sau pe pagina de facebook Bike-up.
x

Băile Fetelor Apor (Balvanyos, Județul Covasna, Transilvania)

Vă rog să activați subtitrarea în românește !
Băile Fetelor Apor (sau, mai simplu, Băile Apor - după numele unei vechi familii nobiliare în Secuime, cândva cu mari proprietăți în această zonă) au fost de-a lungul timpului subiectul mai multor refaceri, cercetări și videoclipuri, fiind accesibile, foarte spectaculoase și renumite pentru efectele terapeutice. Cu ani în urmă am făcut alte două videoclipuri cu aceste băi: în 2012 și în 2015.
Băile Apor ocupă un areal restrâns într-o mică vale numită de localnici Valea Morții, situată la câteva sute de metri de Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos), spre Băile Balvanyos, la 50 m de prima serpentină a drumului modernizat.
În zona băilor sunt vreo 15 - 20 de izvoare intens mineralizate și prezentând emanații puternice de gaze mofetice (gaze reci postvulcanice, constituite preponderent din dioxid de carbon) care se aud de departe și imprimă zonei un miros neplăcut, specific. Izvoarele mai mari sunt numerotate (puțin ambiguu) de la 1 la 10, de sus în jos. Două izvoare mai importante sunt captate în bazine de lemn, Bazinul Mare în partea de jos a zonei și Bazinul Mic în partea de sus. Aceste două bazine, precum și izvoarele 9 și 10 (situate lângă Bazinul Mare) intră în categoria „băilor de picioare” fiind recomandate în cura externă pentru tratamentul unor afecțiuni reumatismale, locomotorii, cardio-vasculare și dermatologice. Izvoarele 6-7-8 din zona mediană a băilor ar fi recomandate ca „ape de ochi”, indicate pentru tratarea unor afecţiuni oftalmologice: conjunctivită, orjelet (ulcior), glaucom. Terapia empirică constă în folosirea apei sub formă de cataplasmă şi/sau picurare. Se poate continua tratamentul acasă cu apă luată de aici. Izvorul 5 situat aproximativ la mijloc între bazinele Mare și Mic, se remarcă prin sunetul puternic care se aude de departe, numit fiind și Gura Iadului și printr-un pH mai ridicat (pH 5,89). Zona de sus a băilor este accesibilă printr-o punte de lemn cu trepte, paralelă cu firul văii pe care se înșiră mai multe puncte cu bolboroseli de gaze, marcând astfel accidentul tectonic (falia) care controlează circulația gazelor și a apei. Ne surprinde un nou punct unde țâșnesc gazele scoțând un șuierat puternic. Este o mofetă uscată (fără apă) de genul celor văzute spre vârful muntelui (Grota Sulfuroasă - , Grota cu Alaun - , Grota Ucigașă și Cimitirul Păsărelelor). Izvoarele din partea de sus a băilor, numerotate 2-3-4, intră în categoria „apelor de gură” și se remarcă printr-o aciditate extremă, toate trei izvoare având pH-ul mai mic de 2. Terapia populară recomandă folosirea lor pentru îndepărtarea tartrului dentar, dar este evident că aceste ape atât de acide atacă și smalțul dinților.
Renumite pentru cura externă, apele de la Băile Apor sunt amintite ca fiind bune și în cura internă pentru tratarea unor afecțiuni ale sistemului digestiv.
În linii mari, cu diferențe totuși de la un izvor la altul, Băile Apor conțin ape puternic mineralizate, cloruroase-sulfatice, cu magneziu - calciu - fier și foarte acide sau extrem de acide cu pH mai mic de 2, conținând acid sulfuric liber (ape vitriolice). Sunt ape bogate în sulf („ape puturoase), sulful putând apare în compoziția acidului sulfuric liber, a hidrogenului sulfurat și în sărurile de sulf (alaun). În multe izvoare precipită alaunul („piatră acră”) care este sulfatul dublu de aluminiu și potasiu, hidratat - KAl(SO4)2*12H2O - sub formă de pelicule albicioase. Datorită abundenței alaunului, aceste băi au fost (mai sunt) numite Băile Timsós (cu alaun, în ungurește).
Sărurile (cloruri, sulfați) provin din roca din fundamentul zonei (Fliș cretacic reprezentat prin gresii). Apele meteorice se infiltrează în pământ unde se impregnează cu gaze asociate aureolei mofetice a Munților Harghita (munți tineri, cu activitatea vulcanică stinsă). Prin impregnare cu gaze, aceste ape exercită o mare presiune de a ieși la suprafață, spălând sărurile din rocile traversate și izvorând pe aliniamente create de zonele de minimă rezistență (falii).
Băile Apor au fost refăcute de mai multe ori (vezi și arhiva foto de la sfârșitul videoclipului), ultima dată în 2015 prin muncă patriotică (clacă tradițională) de către asociația Vinca Minor (custodele băilor) și Fundația Ars Topia. Printre altele, remarcăm înlocuirea zidăriei de piatră a Bazinului Mare cu un înveliș de lemn, refacerea panourilor, construirea punții de lemn în trepte spre partea de sus a băilor, iar în partea de jos construirea unui ceas solar, a unui vestiar, un punct de odihnă (masă și scaune) și un mini-parc de aventură cu leagăn.

Groapa Ruginoasa si spectaculoasa pestera Portile Bihorului| Cazare inedita in catunul Runcuri

Ce vedem in video-ul de azi:
- cascada Patrahaitesti
- groapa Ruginoasa
- Pestera Portile Bihorului

Apoi ne indreptam catre catunul Runcuri, la baza Muntilor Padurea Craiului. Munţii Pădurea Craiului ocupă partea de nord-vest a Munţilor Apuseni, in adancurile lor putand fi explorate sute de pesteri.
In Runcuri am gasit un complex de casute traditionale si o liniste cum nu am mai gasit.

0:00 - Cascada Patrahaitesti
2:38 - Groapa Ruginoasa
3:23 - Pestera Portile Bihorului
6:23 - Catunul Runcuri si o cazare minunata

ATRACTII TURISTICE DE VIZITAT IN ROMANIA | DRONE VIDEO

ATRACTII TURISTICE DE VIZITAT IN ROMANIA | DRONE VIDEO
Cel puţin 80 de locaţii frumoase din Romania ce trebuie vizitate măcar odată în viaţă | drona, 4K | 2020. Vă invit intr’o calatorie virtuala relaxantă, timp de 15 minute, deasupra Romaniei, unde veti descoperi peisaje unice, locuri încărcate de speranță, dăruire și credință. O minune de lume, aceasta este România noastră!
DISTRIBUIŢI ACEST CLIP DACĂ V-A PLĂCUT!!!
====================================
► Obiective turistice prezentate in acest film:
====================================
0:00 Dealul Crucii din Gura Ocnitei
0:10 Muntii Bucegi
0:23 Judetul Neamt
0:36 Barajul Bicaz
0:41 Judetul Neamt
0:44 Lacul Batca Doamnei, Neamt
0:54 lacul Cuejdel, Neamt
01:07 Dealul Crucii din Gura Ocnitei
01:14 DN 1A intre Cheia si Maneciu
1:16 Manastirea Suzana, Prahova
1:21 Gradina de Lavanda, Tiparesti, Prahova
1:27 Urlati, Prahova
1:30 Manastirea Ghighiu, Prahova
1:37 Berze in cuib, Barcanesti, Prahova
1:41 Conacul Ceptura, Prahova
1:49 Podul Regele Carol I de la Cernavoda
2:02 Eforie Nord
2:06 Farul de pe lacul Techirghiol, Eforie Nord
2:09 Roata panoramică din Constanța
2:16 Plaja Mamaia
2:29 Faleza din Mangalia
2:41 Monumentul Tropaeum Traiani – Adamclisi, jud. Constanta
2:48 Cetatea Histria, jud. Constanta
2:54 Parcul Eolian din Dobrogea
2:55 Cheile Dobrogei
2:59 Muntii Macinului
3:05 Cetatea Enisala, Jurilovca
3:19 Gura Portitei, Jurilovca
3:38 Portul Sfantu Gheorghe, jud. Tulcea
3:44 Green Vilage, Sfantu Gheorghe
3:47 plaja salbatica din Sfantu Gheorghe
3:51 Epava Tuzla - laguna Melea, Sfantu Gheorghe
3:55 Insula Sacalin, cel mai nou pamant romanesc
4:05 Padurea Caraorman
4:14 Dunele de nisip de la Caraorman
4:22 Harsova
4:26 Cetatea Carsium, faleza înaltă de la Hârşova
4:54 Farul Vechi din Sulina
5:05 Lacul Tei, Bucuresti
5:12 Casa Presei, Bucuresti
5:16 Barajul Paltinu, jud. Prahova
5:22 Mănăstirea Turnu, comuna Târgșoru Vechi
5:30 Timișu de Sus, Brașov
5:35 Predeal
5:38 Brasov, Piata Sfatului
5:41 Biserica Neagra, Brasov
5:47 Cetatea Brasovului
5:50 Centrul Brasovului, vedere hotel Aro Palas
5:54 Muntii Bucegi
5:55 Biserica fortificată din Prejmer
6:15 Cetatea Râşnov
6:42 Bran
6:56 Castelul Bran, Dracula
7:17 Cetatea Rupea
7:40 Sighisoara
7:46 Cetatea Sighișoara
8:02 Schitul Straja din Lupeni, Hunedoara
8:11 Bacau
8:19 Cheile Șugăului
8:22 Parcul Național Cheile Bicazului Hășmaș
8:41 Mausoleul de la Mărășești, județul Vrancea
8:51 Judetul Neamt, peisaje de toamna
8:57 Cetatea Neamțului, Targu-Neamt
9:13 Mănăstirea Neamț
9:24 Mănăstirea Agapia
9:33 Hora din Baia, judetul Suceava
9:48 Baia, judetul Suceava
10:05 Dolhestii Mici
10:17 Statuia lui Hercules, Herculane
10:25 Herculane
10:31 Parcul Național Domogled - Valea Cernei
10:46 Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova
11:02 Sinaia, cota 2000, Valea Prahovei
11:23 Statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare de la Podul Înalt
11:30 Iasi, Palatul Cuturii
11:38 Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași
11:45 Catedrala Mitropolitană din Iași
12:00 Mănăstirea Cetățuia din Iași
12:04 Turnul clopotnita - Turnul lui Stefan cel Mare, Piatra Neamt
12:18 Piatra Neamt
12:20 Castelul Sturdza de la Miclăușeni
12:25 Agapia, peisaj de iarna
12:30 Mănăstirea Agapia, iarna
12:49 Cetatea de Scaun a Sucevei
12:56 Suceava
13:07 Dolhestii Mici, peisaj de iarna
==========================
Nu uitați să vă abonați pe canalul nostru de Youtube ► apăsați clopoțelul 🔔 că sa fiți la curent cu tot ce postam. Mulțumim!
==========================
© Copyright Nelstill Video Production, all rights reserved.
► WARNING: Do not copy/upload our videos. Without exception, we'll delete them without notice.
► ATENTIONARE: Nu incarcati/ copiati videoclipurile noastre. Vor fi sterse fara exceptie si fara vreo atentionare prealabila.
==========================
SOCIAL MEDIA:
► Facebook:
► Instagram:
► Tweeter:
► Tiktok:
==========================
►Imagine: Nelu Gheorghe
► O productie: Nelstill Video Production pentru Romania Info Magazin

==========================
#DiscoverRomania #Romania #VisitRomania #RomaniabyDrone #RelaxingandAmazing #AerialLandscapes #bestaerialnature #landscapevideos #aerialfootages #dronefootage #DanubeDelta #Moldova #Iasi #manastireaagapia #Dolhesti #Dobrogea #traveltoromania #DiscoverBucovina #Suceava #Bucovina #winteraeriallandscape #wildaerialfootage #DiscoverafairytaleRomania #nelstillvideoproduction #romaniainfomagazin

Theoretical High School „Ioan Cotovu Hârșova - December 2012 (Dobruja, Romania)

[RO] Liceul Teoretic Ioan Cotovu Hârșova - Decembrie 2012 (Dobrogea, România)
[TR] Teorik Lisesi Ioan Cotovu Hırșova - Aralık 2012 (Dobruca, Romanya)
[IT] Teorica Liceo Ioan Cotovu Hârşova - Dicembre 2012 (Dobrugia, Romania)
[FR] Lycée Théorique Ioan Cotovu Hârşova - Décembre 2012 (Dobroudja, Roumanie)
[PT] Teórico da colégio Ioan Cotovu Hârşova - Dezembro 2012 (Dobruja, Romênia)


The local High School „Ioan Cotovu in Hârșova, Romania. This video was taken on the date of 22nd of December 2012.

All rights reserved for Lazăr Mircea Teodor, the author of this video.

copyright Theodore Mircea

360 Video | Walk in Bucharest and Explore the Arch of Triumph | Bucharest Romania | VR Travel Video

Let's explore the Arch of Triumph in Bucharest and see the view from the top! Inspired by it's french counterpart from Paris, the Arch from Bucharest was one of the reasons Bucharest was called The Little Paris
Stay with me until the end to find out many intersting facts about the monument, see the small museums organised inside and enjoy the view from the top.
🎦 This is a 360 degree Video. You can watch it on your Virtual Reality Headset, on your smartphone, or computer. You can choose any direction of view and get fully immersed.
Feel free to drop in any question in the comments or ask me to do a video while I'm currently in Buhcarest.
Like and subscribe if you enjoyed it and drop in the comments sections what you enjoyed the most and if you want to see anything in Bucharest!
I might go there and make a video about it.

Shares

x

Check Also

x

Menu