Olt Valley in Romania( Walk with Me.)#trending #romania #travel
Olt Valley is the longest gorge in Romania, spanning 47 kilometers between the towns of Turnu Rosu and Cozia. The Olt River, which flows from the Hasmas Mare (eastern Carpathians, north of Miercuria Ciuc), carved this valley between Cozia and Fagaras.
Olt River, river, rising close to the headwaters of the Mureş River, in the Ciuc Depression, east central Romania, at an elevation of 5,900 feet (1,800 m); it flows generally southwest and then south for 420 miles (670 km), entering the Danube at Turnu-Măgurele.
For more information please visit:
Abandoned Dogs of Turnu Magurele Ferry ROMANIA - Decayed Place UK - GR trip April 2017
After over 1800 miles run from Cumbria and some 32 hrs later we have arrived to Danube bank at Turnu Magurele in Romania and our 2hrs wait for ferry embarkation was assisted by incredibly cheerful abandoned dogs.
PARTEA NEVĂZUTĂ A DUNĂRII ǀ THE UNSEEN PART OF DANUBE ǀ ROMANIA
Comuna Islaz este așezată pe Dunăre, la gura de vărsare a Oltului, pe malul drept al acestuia, la cca. 10 km vest față de Turnu Măgurele. Pe Dunăre se găsește rezervația naturală Ostrovul Mare.
Apele de suprafață din apropierea Islazului sunt Dunărea, Oltul și Sâiul (fostă albie a Oltului, alimentată din pânza freatică).
Solul este parțial din cernoziom, parțial aluvial (în lunca Oltului și la Dunăre). Vegetația cuprinde culturi, pajiști secundare și, la Dunăre și Olt, zăvoaie și vegetație de luncă.
Abonează-te, dă un Like sau Share și înregistrează-te la notificări (apasă pe clopoțel)! ♥
FACEBOOK:
INSTAGRAM:
TWITTER:
Subscribe, Like, Share and push on notification bell! ♥
You find here Travel Guides, Travel plans based on your conditions:
#travelwithmonica
#Danube
#Romania
#Islaz
Restaurants in Alexandria, Romania
Have a really tasty meal again, in a good restaurant or eatery nearby. Enjoy a great dinner with near Alexandria. Whether gourmet, fast food or a romantic candlelight dinner, you will find something suitable here.
Here you can find Restaurants in Alexandria, Romania:
1) Shaorma La Țene
Alexandria
2) Rovi's
Strada Mihăiță Filipescu 5, Alexandria 140056
0762 687 330
3) Royal Restaurant&Events
Alexandria
0247 708 140
4) Conciato Restaurant-Livrari-Evenimente-Teatru
Strada Independenței, Alexandria
0247 421 059
5) Alexander - Restaurant & Bar
Bl.A3 parter, Strada Libertății, Alexandria 140017
0722 845 084
6) Hanul Cu Noroc
Strada Dunării, Alexandria
0247 406 013
7) Potcoava de Aur
Alexandria
0247 316 099
8) La Taverna-Restaunt
Strada Viilor 2, Alexandria
0727 175 809
9) Casa PaPa Cip
Strada Cuza Vodă 31, Alexandria
0722 459 257
10) The Pub
Strada Libertății, Bl A1-A3, Complex Burnas parter, Alexandria 140017
0785 843 782
If you like our videos ❤, please support us and subscribe this channel Share the video and press the like button 👍.
The music is from:
Traseu Canionul 7 Scări – Aventură, distracție și relaxare - instatravel.ro
🏔️Traseu Canionul 7 Scari.
🏃♀️Am găsit atâtea scuze de-a lungul timpului pentru a evita acest traseu, până weekendul trecut când nu am mai găsit nici un motiv pentru care să evit această drumeție. Știam că traseul îmi va plăcea la nebunie, dar mă temeam de una dintre cele 7 scări, aceea mai dramatică, care apare în toate pozele și filmulețele de pe net, însă a fost o teamă destul de nefondată.
💚Canionul 7 Scari este spectaculos, destul de îngust și cu forme foarte interesante. Are o lungime de 160 metri cu o diferență de nivel de 58 metri și se află la altitudinea de 948 metri. Prima parte este cea mai interesantă și mai plină de adrenalină, datorită scărilor verticale cu înălțimi de până la 15 m.
👉Mai multe detalii pe blogul meu de calatorii:
➡️ Follow me Instagram:
➡️ Follow me Facebook:
Promoveaza România împreună cu noi printr-un simplu Like & Share!
#canionul7scari #naturauimitoare #brasov #traseu #drumetie #natura #scari #adrenalina #instatravel
#103 Caracal - România - plimbare relaxantă în orășelul oltenesc 🇷🇴
#Caracal #promenadă #Romania #Oltenia
Caracal este un municipiu în județul Olt, Oltenia, România. Teritoriul administrativ al municipiului are o suprafață de 7.472 hectare, iar populația este de 30.954 locuitori.
Municipiul Caracal este situat la intersecția DN6 (București – Craiova - Timișoara, E70) cu drumurile naționale Corabia – Râmnicu Vâlcea – Sibiu (DN54, DN64) beneficiind în același timp și de un important nod de cale ferată care completează transportul rutier cu cel feroviar. Are o poziție geografică ce îl situează la 40 km de portul fluvial Corabia, la 55 km de aeroportul Craiova și, beneficiind de rețeaua feroviară, se justifică dezvoltarea rețelei de drumuri naționale și județene.
Municipiul Caracal este situat în sudul țării, la vest de Olt, la intersecția paralelei 447' latitudine nordică cu meridianul de 2421' longitudine estică. Este așezat la marginea răsăriteană a Câmpiei Romanaților, la contactul dintre subdiviziunile acesteia, Câmpul Înalt Leu-Rotunda și terasa Caracal.
În subteran, este străbătut de râul Gologan. În afară de valea pârâului Gologan, mai există încă o apă curgătoare, sub denumirea de Valea Torentului. Această vale puțin adâncită (6 - 8m), vine dinspre vestul orașului, traversează șoseaua Celaru și se desfășoară de-a lungul străzii Mărăști, prelungindu-se până la valea Gologanului. După cum numele îi spune, valea este seacă, având apă numai în timpul ploilor torențiale.
Caracalul este împrejmuit de pădurile de la Comanca, Fărcașele, Hotărani și Reșca. Zona geografică în care se află orașul Caracal are un climat temperat continental, cu ușoare influențe submediteraneene. Plantele din această zonă sunt specifice arealului stepei, înlocuite în prezent, aproape în totalitate, de culturi agricole. Vegetația naturală (spontană) din zona Caracal se încadrează în asociația de silvostepă (pajiște alternând cu pădure), în partea sudică și vestică și de luncă pe valea Tesluiului și Oltului.
Fauna este cea caracteristică stepei și silvostepei.
Prima atestare documentară a Caracalului, într-un hrisov, datează din 17 noiembrie (XI) 1538.
Situat în câmpia Romanațiului, Caracalul este plin de vestigii care dovedesc locuirea acestui ținut încă din preistorie. Stau dovadă descoperirile arheologice din vremurile paleoliticului, neoliticului și din epoca bronzului. Se află situat între ruinele castrului roman Romula (com. Resca, la nord de Caracal) și ale cetății Sucidava (Corabia). În oraș se află ruinele unui turn care a fost atribuit de folclor împăratului roman Caracalla (217), de la numele căruia ar proveni denumirea orașului. O altă opinie ar fi că numele orașului provine din limba cumană sau peceneagă: kara kale adică cetatea neagră. Moșia Caracalului a făcut parte inițial din imensa avere a familiei Craioveștilor. În 1589, când Mihnea Turcitul a hotărât modul de împărțire al averilor acestei familii, Caracalul a intrat pe seama domnească, creându-se cadrul pentru dezvoltarea urbană. Mihai Viteazul și-a făcut aici o curte domnească și o biserică. Tot Mihai Viteazul a ridicat Caracalul la rang de oraș.
Cea mai veche biserică păstrată din sec. XVI este biserica Domnească Ovidenia ctitorită de domnul Pătrașcu cel Bun, pe care Mihai Viteazul a avut-o ani buni una din reședințe, având o curte de unde își administra cele 23 de moșii din împrejurimi.
În biserica Adormirea Maicii Domnului, ctitorită de familia Jianu, se află înmormântat haiducul Iancu Jianu.
Unirea Principatelor la 1859 are lăsate urme și la Caracal. Deputatul Ioan Dumitriu în Divanul Ad-hoc al acelor ani se află înmormântat în Biserica Toți Sfinții, biserică ctitorită la 1818. În această biserică se află Icoana Sfântului Cristofor – Sfântul cu cap de lup.
În timpul celor două conflagrații mondiale Caracalul s-a evidențiat cu două regimente care s-au acoperit de glorie în lupta pentru țară: Regimentul II Romanați și Regimentul 2 Călărași.
Până la instaurarea regimului comunist în România, Caracal a fost reședința județului Romanați. Pe 24 noiembrie 1994, Caracalul a fost declarat municipiu.
alte videouri:
TELEORMAN ADVENTURE WITH SEBI | OFW in Romania 🇷🇴 🇵🇭
Hello, Welcome to Liza & Sebastian, we are a Filipina and Romanian couple who films our daily activities, travel and routine as our primary content, I hope you guys enjoy our videos.
Please don't forget to like and subscribe for more videos, Thank you!
Music: Rights Free Sound
Music Link:
Song: Del - Tropical Love (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link:
De UNDE izvorăşte DUNAREA cu ADEVARAT ?? - Vlog 246
Daca iti face placere sa ne sustii calatoriile, uite niste link-uri 🥰:
- PayPal:
- Revolut:
- ING lei: RO15INGB0000999901751685 (Bogdan Pricope titular)
- Thanks: buton cu semnul ❤️ sub video
- Membru: buton Alatura-te/Join sub video
Devino membru pentru a vedea vlogurile inainte:
Vrei sa vorbesti cu noi pe DISCORD? :
Ca sa fii la curent cu tot ce facem, poti sa ne urmaresti si pe:
- Instagram:
- TikTok:
Sustine canalul cumparand de pe link-urile noastre de afiliere:
-F64:
-Emag:
-EvoMag:
-Carturesti:
-Fashion Days:
-Pc Garage:
Va multumim ca ne sunteti alaturi ! 🥰🥰
#pricope #travel #autorulota
Romania - Spring Trip.
My Spring Trip Video. Shot entirely with GOPRO Hero 4 Black.
Copyright: Gizmo Bitter.
Song: Passion Pit - Constant Conversations St. Lucia remix
orasul Videle, judetul Teleorman
Tales of Culture, History and Nature
orase din Romania
imagini cu orase din Romania
Braşov
Cluj-Napoca
Sibiu
Timişoara
Bucureşti
Constanţa
Craiova
Iaşi
Târgu Mureş
Alba Iulia
Arad
Bacău
Baia Mare
Bistriţa
Botoşani
Brăila
Buzău
Călăraşi
Deva
Galaţi
Giurgiu
Miercurea Ciuc
Oradea
Piatra Neamţ
Râmnicu Vâlcea
Reşiţa
Satu Mare
Slatina
Suceava
Târgovişte
Târgu Jiu
Tulcea
Vaslui
Zalău
Alexandria
Drobeta Turnu-Severin
Focşani
Piteşti
Ploieşti
Sfântu Gheorghe
Slobozia
Lugoj
Aiud
Bârlad
Beiuş
Blaj
Calafat
Câmpia Turzii
Carei
Dej
Drăgăşani
Făgăraş
Gherla
Hunedoara
Huşi
Marghita
Mediaş
Olteniţa
Oneşti
Paşcani
Petroşani
Reghin
Roman (oraş)
Salonta
Sighetu Marmaţiei
Săcele
Târnăveni
Turda
Adjud
Băileşti
Brad (oraş)
Câmpina
Câmpulung
Câmpulung Moldovenesc
Caracal
Caransebeş
Curtea de Argeş
Dorohoi
Fălticeni
Gheorgheni
Lupeni
Mangalia
Medgidia
Moineşti
Moreni
Motru
Odorheiu Secuiesc
Orăştie
Orşova
Rădăuţi
Râmnicu Sărat
Roşiorii de Vede
Sebeş
Sighişoara
Târgu Secuiesc
Tecuci
Topliţa
Vatra Dornei
Vulcan (oraş)
Codlea
Feteşti
Turnu Măgurele
Urziceni
Târgu Neamţ
Aleşd
Aninoasa
Babadag
Borsec
Buziaş
Cajvana
Cehu Silvaniei
Ciacova
Comăneşti
Darabani *
Deta
Făget
Găeşti
Huedin
Isaccea
Jimbolia
Lipova
Mizil
Nădlac
Pucioasa
Recaş
Roznov
Sărmaşu
Sânnicolau Mare
Tismana *
Urlaţi
Vălenii de Munte
Vicovu de Sus *
Victoria
Vişeu de Sus
Zimnicea
Abrud
Agnita
Ardud
Avrig
Azuga
Baia Sprie
Baia de Aramă
Baia de Arieş
Balş
Băicoi
Băile Govora
Băile Herculane
Băile Olăneşti
Băile Tuşnad
Bălceşti
Beclean
Berbeşti
Bereşti
Bicaz
Bocşa
Boldeşti-Scăieni
Borşa
Brezoi
Bucecea
Buftea
Buhuşi
Buşteni
Cavnic
Călan
Călimăneşti
Cernavodă
Cisnădie
Copşa Mică
Corabia
Covasna
Cristuru Secuiesc
Cugir
Curtici
Făurei
Filiaşi
Gătaia
Geoagiu
Gura Humorului
Haţeg
Horezu
Ianca
Iernut
Ineu
Jibou
Luduş
Măcin
Miercurea Nirajului
Milişăuţi
Moldova Nouă
Murfatlar
Năsăud
Năvodari
Nehoiu
Ocna Mureş
Ocna Sibiului
Ocnele Mari
Odobeşti
Oraviţa
Otopeni
Panciu
Pâncota
Pecica
Petrila
Popeşti-Leordeni
Predeal
Râşnov
Rovinari
Rupea
Sângeorgiu de Pădure
Sântana
Sebiş
Seini
Simeria
Slănic
Slănic-Moldova
Sovata
Strehaia
Sângeorz-Băi
Sălişte
Săveni
Sulina
Şimleu Silvaniei
Şomcuta Mare
Ştei
Tălmaciu
Târgu Bujor
Târgu Frumos
Târgu Lăpuş
Teiuş
Ulmeni
Ungheni
Vânju Mare
Zlatna
Amara
Anina
Baraolt
Băbeni
Bălan
Băneasa
Bechet
Bolintin-Vale
Bragadiru
Breaza
Broşteni
Budeşti
Bumbeşti-Jiu
Căzăneşti
Câmpeni
Chişineu-Criş
Chitila
Comarnic
Costeşti
Dăbuleni
Dărmăneşti
Dolhasca
Dragomireşti
Drăgăneşti-Olt
Dumbrăveni
Eforie
Fieni
Fierbinţi-Târg
Flămânzi
Frasin
Fundulea
Ghimbav
Hârlău
Hârşova
Însurăţei
Întorsura Buzăului
Lehliu Gară
Liteni
Măgurele
Mărăşeşti
Miercurea Sibiului
Mihăileşti
Mioveni
Murgeni
Negreşti
Negreşti-Oaş
Negru Vodă
Novaci
Nucet
Oţelu Roşu
Ovidiu
Pantelimon
Pătârlagele
Piatra Olt
Plopeni
Podu Iloaiei
Pogoanele
Potcoava
Răcari
Salcea
Săcueni
Scorniceşti
Segarcea
Sinaia
Siret
Solca
Săliştea de Sus
Ştefăneşti, Argeş
Ştefăneşti, Botoşani
Tăşnad
Tăuţii-Măgherăuş
Târgu Cărbuneşti
Târgu Ocna
Techirghiol
Titu
Topoloveni
Turceni
Ţicleni
Ţăndărei
Uricani
Valea lui Mihai
Vaşcău
Videle
Vlăhiţa
Voluntari
Zărneşti
Orase din Romania Partea 2
Partea 1: Bucureşti Iaşi Cluj-Napoca Timişoara Constanţa Craiova Galaţi Braşov Ploieşti Brăila Oradea Bacău
Partea 2: Arad Piteşti Sibiu Târgu Mureş Baia Mare Buzău Satu Mare Botoşani Râmnicu Vâlcea Suceava Piatra Neamţ Drobeta-Turnu Severin Focşani
Partea 3: Târgu Jiu Tulcea Târgovişte Reşiţa Bistriţa Slatina Hunedoara Călăraşi Vaslui Giurgiu Roman Deva Bârlad
Partea 4: Alba Iulia Zalău Turda Mediaş Slobozia Oneşti Alexandria Petroşani Lugoj Medgidia Paşcani Tecuci
Partea 4: Miercurea Ciuc Sighetu Marmaţiei Mangalia Râmnicu Sărat Câmpina Dej Câmpulung Odorheiu Secuiesc Reghin Mioveni Făgăraş Caracal Feteşti
Partea 5: Curtea de Argeş Năvodari Sighişoara Roşiori de Vede Dorohoi Turnu Măgurele Fălticeni Huşi Vulcan Rădăuţi Olteniţa Lupeni Caransebeş
Partea 6: Cugir Săcele Câmpia Turzii Târnăveni Sebeş Aiud Petrila Borşa Zărneşti Comăneşti Motru Carei Moineşti
Partea 7: Codlea Orăştie Gherla Balş Moreni Târgu Neamţ Drăgăşani Târgu Secuiesc Băileşti Buhuşi Corabia Câmpulung Moldovenesc Blaj
Partea 8: Gheorgheni Calafat Adjud Cernavodă Băicoi Filiaşi Salonta Buftea Urziceni Bocşa Breaza Marghita Luduş
Partea 9: Vişeu de Sus Brad Vatra Dornei Cisnădie Mizil Şimleu Silvaniei Topliţa Zimnicea Gura Humorului Găeşti Pucioasa Negreşti-Oaş Râşnov
Partea 10: Avrig Baia Sprie Ocna Mureş Orşova Oraviţa Moldova Nouă Călan Sinaia Ţăndărei Simeria Dărmăneşti Târgu Lăpuş
Partea 11: Vălenii de Munte Târgu Frumos Scorniceşti Comarnic Ovidiu Drăgăneşti-Olt Oţelu Roşu Mărăşeşti Sânnicolau Mare Ianca Nehoiu Strehaia Haţeg Videle
Partea 12: Covasna Jibou Hârlău Sovata Uricani Agnita Costeşti Beiuş Beclean Darabani Bumbeşti-Jiu Urlaţi Măcin Buşteni
Partea 13: Boldeşti-Scăieni Lipova Bolintin-Vale Năsăud Cristuru Secuiesc Hârşova Murfatlar Victoria Babadag Aleşd Titu Sângeorz-Băi Valea lui Mihai Anina
Partea 14: Otopeni Jimbolia Negreşti Baraolt Ineu Topoloveni Tăşnad Plopeni Siret Huedin Panciu Iernut Curtici Budeşti Ştei Seini
Partea 15: Târgu Cărbuneşti Bălan Eforie Zlatna Tălmaciu Întorsura Buzăului Călimăneşti-Căciulata Bicaz Dumbrăveni Chişineu-Criş Segarcea Câmpeni Cehu Silvaniei Nădlac Dealu
Buziaş Târgu Bujor Odobeşti Pogoanele Brezoi
Partea 16: Tismana Făget Însurăţei Horezu Pâncota Vlăhiţa Techirghiol Teiuş Slănic Mihăileşti Vânju Mare Deta Sebiş Abrud
Partea 17: Predeal Lehliu Gară Piatra Olt Geoagiu Rupea Fundulea Novaci Azuga Aninoasa Băile Herculane Baia de Aramă Isaccea Negru Vodă Cavnic Slănic Moldova Copşa Mică Sulina
Partea 18: Baia de Arieş Băile Olăneşti Solca Făurei Ocna Sibiului Bereşti Ocnele Mari Băile Govora Borsec Vaşcău Nucet Băile Tuşnad
Cetatea Turnu
Pentru Situl arheologic de la Turnu Măgurele, punct Turnu - Etapa 1 de implementare a proiectului privind restaurarea Cetății Turnu a fost finalizată cu succes.
Cetatea Turnu este monument de importanță națională și locală, singura din seria fortificațiilor de la Nordul Dunării, ridicate de Mircea cel Bătrân, apoi ocupată de Imperiul Otoman, care nu a fost acoperită de orașele moderne după demantelarea și părăsirea lor.
Cetatea, până la începerea lucrărilor de restaurare, a fost în proporție de 85% acoperită de pământ și vegetație, aspect care a necesitat un efort ridicat de săpături și tratamente speciale pentru eradicarea biodermei vegetale dezvoltată pe suprafața pietrei, a rădăcinilor crescute în masa zidăriei și a arbuștilor crescuți pe întregul sit arheologic.
Cercetarea arheologică preventivă realizată pe perioada execuției, a dezvelit mai multe elemente istorice care au încurajat mici adaptări ale proiectului inițial, în scopul conservării monumentului: păstrarea cotei istorice de pardoseală a inelului central si secundar, păstrarea zidului care ocrotește fântâna, restaurarea scărilor regăsite pe pintenul de sud-vest; restaurarea inelului 3 (contraescarpa), care a fost dezvelit până la noua cota terenului amenajat, amprenta șanțului de apărare a fost și ea păstrată pe latura de est - motiv pentru care aleile pietonale au fost mutate pe zona de vest.
Toate operațiile de restaurare și conservare au utilizat proceduri specifice de restaurare.
Toate aleile și pardoselile au fost realizate pe strat de balast - fără betoane turnate în sit istoric.
Toate moloanele / rocile dezvelite și neutilizate în cadrul rezidirilor, au fost curățate și reașezate în funcție de valoare și interes, în proximitatea monumentului sau în aliniament cu împrejmuirea terenului.
Etapa 1 a presupus lucrări de consolidare și restaurare a cetății, de amenajare a terenului și de realizare a unei împrejmuiri perimetrale.
Etapa 2 - aflată în faza de început a execuției, va presupune realizarea unui corp anexă (semiîngropat), amenajarea punctului de acces și instalarea unui balon cu aer cald.
Beneficiar: Municipiul Turnu Măgurele
Proiectant General: CREDO DESIGN S.R.L.
Arheologia: VANDERLAY ARHEO S.R.L.
Antreprenor General: INSPETI BUILDING RESTAURATION S.R.L.
Restaurare piatră: rest. Călin BÎRZU, artist Valentin ȘOACHETE
Montaj video:
Link site:
BULGARIA y RUMANIA (Transilvania) | Road Trip |
Viaje a Bulgaria y Rumania, recorriendo paisajes y sitios impresionantes.
Bulgaria and Romania travel.
Traveling through gorgeous landscapes and places.
Sofia | Boyana Church | Rila Monastery | Plovdiv | Shipka | Buzludzha | Veliko Tarnovo | Ivanovo Churches | Bucarest | Sinaia | Peles | Brasov | Bran Castle | Turnu Magurele Ferry |Transilvania.
Camara: Samsung NX3000
Ep12. Sunt invitat de pescari la masa de prânz, Turnu Măgurele, Baza de kaiac-canoe
Salutare prieteni!
Este ziua a 12a din expeditie
Pornesc la drum de la km 625 spre Turnu Magurele
Aventura mea o puteți urmării pe canalul meu de YouTube, Instagram și pe pagina de Facebook.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Barci, Echipament le puteti gasi aici
⚠️ Dacă doresti să mă susții, poți să le vorbești prietenilor tăi despre expediția mea sau să-i dai SHARE la acest filmulet.
Îți mulțumesc din suflet! 🤗💙
Cheile Bicazului-Hasmas | Turnu de paza si piatra Maria prin Cheile Bicazului
Daca iti place acest proiect ma poti sustine pe :
⚫Revolut: revolut.me/olivianu
⚫Beneficiar : Gheorghe Olivian Urda IBAN ➡️RO36 BREL 0005 5070 9283 0100 tot Revolut
⚫
SOCIAL & CONTACT
⚫Instagram Olivian Umbla Hai Hui :
⚫Instagram Fitness :
⚫FaceBook Mountains
⚫FaceBook Fitness :
⚫YouTube :
⚫YouTube Romania:
⚫Email : olivianfit@yahoo.com
ECHIPAMNET FOTO/VIDEO:
⚫GoPro Hero 9 Black
⚫DJI Mavic Mini
⚫Iphone6,12
EDITING FOTO/VIDEO:
⚫Wondershare Filmora
⚫Photoshop Lightroom
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for fair use for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
AMAZING VIEWS FROM ROMANIA ! PRIN NAMETI IN APRILIE
NAMETI IN FRIGIDER !!!!!! :)) :)) by YO :p
ON TRANSFAGARASN, ROMANIA
Cetate ,Plaja de la Dunare- The most beautiful beach on the Danube
Cetate , Jud Dolj
1 Mai la MARE cautare
Începând de astăzi, telespectatorii români au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor - televiziunea Travel Mix.
Travel Mix îşi propune să promoveze turismul în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism şi să ofere tuturor telespectatorilor posibilitatea să descopere noi destinaţii turistice.
Acest proiect de promovare a turismului românesc este rodul muncii unei echipe formate din 35 de oameni talentaţi, profesionişti în domeniu.
Postul Travel Mix are o tematică foarte diversificată: de la oraşele lumii, capitale europene, ghid de calatorie, destinaţii de lux, croaziere, destinaţii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar&pub, parcuri de distracţie, travel shopping, business travel, plaje de vis, pârtii de ski, trasee turistice, agenţii de turism, last minute, sporturi de vacanţă, locuri si oameni, jurnalist de ocazie, pescar în România, descoperă România, balneo turism, agro turism, muzee sub lupă, is
Cum decurge drumul spre Halkidiki, Grecia cu masina?
Drumul Romania - Halkidiki, Grecia cu masina pornind din Bucuresti. Cum decurge, pe ce traseu traversam Bulgaria, cat stam in vami, ce taxe platim si cat timp dureaza.
––––––––––––––––––––––––––––––
Daca iti place canalul de YouTube te poti abona aici:
––––––––––––––––––––––––––––––
Masina: Mitsubishi Lancer 1.6 117cp, benzina
Camera video: GoPro HERO10 Black
––––––––––––––––––––––––––––––
Music:
1. Track: Inukshuk - The Long Road Home [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Listen:
Free Download / Stream:
––––––––––––––––––––––––––––––
Daca va place Grecia, va invit sa va alaturati grupurilor:
1. Forum Grecia
2. Forum Halkidiki